Відгуки

Тільки та компанія досягає успіху, яка вміє слухати своїх клієнтів!

До нас звертаються тисячі пацієнтів, і ми уважно прислухаємося до кожного із них! Ми щиро вдячні вам за будь-який відгук, адже цінуємо, що Ви витратили на нього Ваш час, намагаючись подякувати або поліпшити нашу роботу. Адміністрація сімейної клініки Пульс розглядає всі скарги пацієнтів та конфліктні ситуації, в разі їх виникнення.

Ви можете впевнено розміщати свої відгуки та пропозиції на цій сторінці. Ми чекаємо на Ваші відгуки про роботу сімейної клініки Пульс та сподіваємося, що ви задоволені кожним візитом до нашого медичного центра!




12345

Екатерина
11.01.2021
Відгук про лікаря: Кам’янецька Надія Павлівна
Думала таких врачей уже не существует. Надежда Павловна очень внимательная ко всем деталям, располагает к себе и ребенка и родителей, врач от Бога
Марія
06.01.2021
Сьогодні вперше відвідала клініку Пульс і залишилась дуже задоволена кваліфікацією спеціалістів які там працюють, а саме мамологом клініки Лащенко Михайлом Володимировичем, він професіонал своєї справи, на всі свої запитання отримала відповіді. Дуже привітливий персонал. Всім рекомендую!
Gromov
16.12.2020
В целом, достаточно хорошая клиника и отзывчивый персонал. Радует возможность записи день в день. Цены приемлемые, доктора внимательные.
Лариса
15.12.2020
Была на консультации врача дерматовенеролога. Все отлично. Лечение продвигается. Консультацией довольна
Марианна
15.12.2020
Лучшая клиника в Вишневом на сегодняшний день. Проходила комплексное обследование для женщин. Рекомендую.
Наталія
14.12.2020
Відгук про лікаря: Кам’янецька Надія Павлівна
Попала на прийом випадково, за що дякую Богу. Як лікар і як людина просто супер... дякую вам велике.
Ольга Макеева
10.12.2020
Відгук про лікаря: Леляк Олег Федорович
О клинике самое благоприятное впечатление в первую очередь благодаря великолепному доктору - Леляк Олегу Федоровичу. Очень внимательный, высокопрофессиональный врач! Координаторы клиники звонят с напоминанием за день до приема. Медсестры очень осторожно относятся. Очень внимательное отношение и лояльные цены!
Вікторія
08.12.2020
Відгук про лікаря: Лузан Олена Олександрівна
Олена Олександрівна вразила своїм професіоналізмом з першого сеансу. Дуже приємна, ввічлива, обізнана. Все пояснила. Ходжу до неї сама і з радістю рекомендую її як професіонала своєї справи
Mira
06.12.2020
Делали в этой клинике прививки от гриппа.Все на высшем уровне !!
Анастасия Вакула
06.12.2020
В данной клинике работает просто замечательный акушер-гинеколог Лузан Елена. Елена сопровождала меня всю мою беременность, в случае чего всегда была на связи, давала ценные советы. Ведением беременности с её стороны полностью довольна. Персонал приветливый, обращается по имени при встречи, что всегда приятно. После возвращения с роддома вызывали на дом педиатра для осмотра. К нам приезжала Камянецкая Надежда. В связи с ситуацией в стране, педиатр весь осмотр был в маске, в халате, в перчатках и бахилах. Принесла упаковку памперсов от клиники в знак поздравления и весь приём была очень внимательна. Оставила номер телефона для связи, пока не подпишем декларацию с семейным ...
Татьяна
04.12.2020
Відгук про лікаря: Іщенко Ніна Юліївна
Прекрасный врач!!! Спокойная, рассудительная , внимательно выслушала !!! Единственный доктор чьё лечение мне помогло , хотя до этого никто не мог мне помочь. Буду обращаться и рекомендую всем!!!
Антон
01.12.2020
Відгук про лікаря: Ликова Олена Степанівна
Был у других кардиологов в разных частных медцентрах, но решить мою проблему мне удалось только у Елены. Делал УЗИ сердца+консультация кардиолога. Очень внимательно выслушала мои жалобы, быстро сделала УЗИ, назначила еффективное лечение. Очень доволен.

Записатись до лікаря

Для запису на прийом, будь ласка, заповніть форму. Ми зв'яжемось з Вами для уточнення необхідної інформації.